×

Autor

Autor

Lelethu Shabangu

Lelethu Shabangu është bashkëshorte dhe nënë e dy fëmijëve. Ajo dhe burri i saj, Cameron-i, janë të përfshirë në kishëmbjellje dhe kanë bashkëpunuar në mbjelljen e kishës “RedPost” në Cape Town, Afrika e Jugut, në 2017. Lelethu është gjithashtu bankiere private, trajnuese për jetën, moderatore dhe folëse konferencash. Pasioni më i madh në jetën e saj është të shohë njerëz që e jetojnë jetët e tyre duke e ditur se kush janë në Krishtin. Kur ajo nuk është duke punuar, do ta gjeni duke pirë kafe me një shoqe, në palestër, duke ngrënë sushi ose duke lexuar një libër.

Burime nga Lelethu Shabangu

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet