×

Autor

Autor

Mark Hallock

Mark Hallock është pastori kryesor i Calvary Church në Englewood, Colorado. Ai gjithashtu shërben si president i Familjes së Kishave Calvary, një familje kishash të angazhuara për mbjelljen dhe rigjallërimin e kishave për lavdinë e Perëndisë. Ai është mirënjohës për 20 vjet martesë me gruan e tij, Jenna dhe i pëlqen të jetë baba për fëmijët e tyre, Zoe dhe Eli. Hallock fitoi diplomën M.Div. nga Denver Seminary dhe një doktoraturë të shërbesës nga Westminster Theological Seminary. Mund ta ndiqni atë në Twitter.

Burime nga Mark Hallock

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet