×

Autor

Autor

Matt Emerson

Matt Emerson (PhD, Southeastern Baptist Theological Seminary) është dekan i Teologjisë, Artit & Shkencave humane në Oklahoma Baptist University në Shawnee, Oklahoma dhe si bashkëdrejtor ekzekutiv i Center for Baptist Renewal. Fushat e interesit të tij janë teologjia biblike, interpretimi kanonik, metoda teologjike dhe teologjia baptiste. Ai është autori i He Descended to the Dead: An Evangelical Theology of Holy Saturday, fitues i çmimit të librit TGC të vitit 2019.

Burime nga Matt Emerson

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet