×

Autor

Autor

Matt Smethurst

Matt Smethurst është redaktori menaxhues i “The Gospel Coalition” dhe autor i librave Before You Open Your Bible: Nine Heart Postures for Approaching God’s Word (10Publishing, 2019) dhe 1–2 Thessalonians: A 12-Week Study (Crossway, 2017). Ai dhe bashkëshortja e tij, Megan, kanë tre fëmijë dhe jetojnë në Luisville, Kentucky. Ata janë anëtarë të Third Avenue Baptist Church, ku Matt shërben si një prej pleqve të kishës. Ju mund ta ndiqni Matt në Twitter.

Burime nga Matt Smethurst

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet