×

Autor

Autor

Matthew Barrett

Matthew Barrett është bashkë profesor i teologjisë së krishterë në Seminarin Teologjik Baptist të Miduestit, redaktor ekzekutiv i revistës Credo dhe prezantues i podkastit Credo. Ai është autor i shumë librave, ku përfshihen None Greater: The Undomesticated Attributes of God (Baker, God’s word Alone: The Authority of Scripture (Zondervan), The Doctrine on which the Church Stands or Falls: Justification in Biblical, Theological, Historical, and Pastoral Perspective (CrossWay) dhe Reformation Theology: A Systematic Summary (CrossWay). Mund ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Matthew Barrett

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet