×

Autor

Autor

Melissa Krugger

Melissa Kruger shërben si drejtoresha e materialeve për gratë në The Gospel Coalition. Ajo është autore e The Envy of Eve: Finding Contentment in a Covetous World, Walking with God in the Season of Motherhood dhe In All Things: A Nine Week Devotional Bible Study on Unshakeable Joy. Bashkëshorti i saj, Mike është president i Seminarit Teologjik të Reformuar dhe ata kanë tre fëmijë. Ajo shkruan në blogun e saj Wits End, në The Gospel Coalition. Ju mund ta ndiqni në Instagram, Facebook, ose Twitter.

Burime nga Melissa Krugger

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet