×

Autor

Autor

Michael Keller

Michael Keller (PhD, Vrije Universiteit Amsterdam) filloi kishën Redeemer Lincoln Square bashkë me gruan e tij, Sarah, në prill të vitit 2017. Ata kanë dy vajza. Michael ka qenë edhe pastor i kishave në Boston dhe New York për më shumë se 12 vite dhe është folës i mirënjohur në universitete.

Burime nga Michael Keller

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet