×

Autor

Autor

Owen Strachen

Owen Strachen është autor i Reenchanting Humanity: A Theology of Mankind. Profesor i teologjisë sistematike ne seminarin Midwestern Baptist Theological Seminary, ai është drejtori i Center for Public Theology dhe prezantues i podkastit City of God. Mund ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Owen Strachen

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet