×

Autor

Autor

Pete Schemm

Pete Schemm-i, është pastor i kishës baptiste “Cave Spring” në Roanoke, Virginia dhe profesor vizitues i teologjisë në “Southeastern Baptist Theological Seminary” në Wake Forest, North Carolina. Ai dhe gruaja e tij, Vicki, kanë tetë fëmijë.

Burime nga Pete Schemm

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet