×

Autor

Autor

Ray Ortlund

Ray Ortlund (ThM, Seminari Teologjik i Dallasit; MA, Universiteti i Kalifornisë, Berkeley; PhD, Universiteti i Aberdeen, Scotland) është pastori kryesor i kishës Emanuel në Nashville, Tennessee, president i Renewal Ministries dhe anëtar i Këshillit të Koalicionit të Ungjillit. Ai është autori i disa librave, ku përfshihet edhe Marriage and the Mystery of the Gospel [Martesa dhe Misteri i Ungjillit]. Ai dhe bashkëshortja e tij, Jani, kanë katër fëmijë.

Burime nga Ray Ortlund

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet