×

Autor

Autor

Rosaria Butterfield

Rosaria Butterfield është ish pedagoge e anglishtes në Syracuse University dhe autore e The Secret Thoughts of an Unlikely Convert (Crown & Convenant, 2012) dhe Openness Unhindered: Further Thoughts of an Unlikely Convert on Sexual Identity and Union with Christ (Crown & Covenant, 2015). Libri i saj më i ri është The Gospel Comes with a House Key (Crossway, 2018).

Burime nga Rosaria Butterfield

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet