×

Autor

Autor

Russ Ramsey

Russ Ramsey është pastor i Kishës Presbiteriane të Krishtit në Nashville, Tenesi, ku jeton me bashkëshorten dhe katër fëmijët e tyre. Ai u rrit në fushat e Indianës dhe studioi në Universitetin Taylor si dhe në Seminarin Teologjik Besëlidhja (MDiv, ThM). Russ është autori i Retelling the Story Series [Seria: Ritregimi i Historisë] (IVP, 2018) Struck: One Christian’s Reflections on Encountering Death [Ngecur: Reflektimet e një të krishteri rreth përballjes me vdekjen] (IVP, 2017).

Burime nga Russ Ramsey

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet