×

Autor

Autor

Sarah Taylor

Sarah Taylor është dizajner dhe stiliste që i pëlqen të udhëtojë me bashkëshortin e saj dhe tri vajzat e tyre energjike. Ata jetojnë në Minneapolis, ku marrin pjesë në kishën Hope Community Church. Ajo ka luftuar për dy dekada me dhimbje të fortë, kronike dhe ka zemër për t’i inkurajuar ata që vuajnë, që të vazhdojnë të besojnë në Perëndinë tonë të mirë e të hirshëm. Mund ta ndiqni në Instagram ose të shihni blogun e saj.

Burime nga Sarah Taylor

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet