×

Autor

Autor

Scott Lothery

Scott Lothery (MDiv, DMin, Trinity Evangelical Divinity School) është pastori kryesor i “Living Faith Christian Church” në Farmingdale, New York. Ai dhe bashkëshortja e tij, Cindy, kanë katër fëmijë dhe një mbesë. Scott-i është autor i librit Always Good News: Why the Message of Jesus Is Good Every Day (Christian Focus, 2023).

Burime nga Scott Lothery

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet