×

Autor

Autor

Shawna Duvall

Shawna Duvall jeton në malet Blue Ridge të Karolinës së veriut me bashkëshortin e saj, Greg, dhe tre fëmijët, Micah, Savannah dhe Caleb. Ajo është mësuese e Biblës, folëse dhe shkrimtare. Mund ta ndiqni në blogun e saj www.shawnaduvall.net.

Burime nga Shawna Duvall

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet