×

Autor

Autor

Stephen Wellum

Stephen J. Wellum është profesor i teologjisë së krishterë në Seminarin Teologjik Southern Baptist dhe redaktor i Southern Baptist Journal of Theology. Ai është autori i librit God the Son Incarnate: The Doctrine of Christ (Crossway, 2016) dhe Christ Alone: The Uniqueness of Jesus as Savior (Zondervan, 2017).

Burime nga Stephen Wellum

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet