×

Autor

Autor

Steve S. Chang

Steve S. Chang shërben prej 24 vitesh si pastori kryesor dhe themelues i kishës Living Hope Community në Brea, Kaliforni. Ai ndihmoi në themelimin e “Sola Networks” dhe është pjesë e këshillit drejtues. Steve dhe bashkëshortja e tij, Hanah, kanë dy vajza, Christine dhe Janice.

Burime nga Steve S. Chang

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet