×

Autor

Autor

Steven Wedgeworth

Steven Wedgeworth (MDiv, Reformed Theological Seminary) është pastor i Faith Reformed Presbyterian Church në Vancouver, Kanada. Ai është themeluesi dhe redaktori i përgjithshëm i The Calvinist International, një gazetë online e humanizmit të krishterë dhe teologjisë politike, dhe drejtor i Davenant Trust. Ai është i martuar me Anna dhe kanë tre fëmijë.

Burime nga Steven Wedgeworth

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet