×

Autor

Autor

Tim Keller

Tim Keller (me një Master mbi studimet pastorale nga Seminari Teologjik Gordon-Conwell dhe doktoraturë nga Seminari Teologjik Westminster) është themeluesi i kishës Redeemer Presbyterian Church në Manhatan. Ai është drejtues i organizatës “Nga qyteti në qytet” dhe zëvendëspresident i Koalicionit të Ungjillit (The Gospel Coalition). Ai është autor i shumë librave, ndër të cilët Arsyeja për Perëndinë (The Reason for God). Ai dhe gruaja e tij, Kathy, kanë tre fëmijë.

Burime nga Tim Keller

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet