×

Autor

Autor

Tim Savage

Tim Savage (MT, Seminari Teologjik i Dallasit; PhD, Universiteti i Kembrixhit) Koordinator Rajonal për TGC në Europë si dhe anëtar i Këshillit të Koalicionit të Ungjillit. Ai është autori i librit Nuk ka martesë të zakonshme: Së bashku për lavdinë e Perëndisë. Ai dhe bashkëshortja e tij, Lesli, kanë dy fëmijë.

Burime nga Tim Savage

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet