×

Autor

Autor

Tony Merida

Tony Merida është pastor i predikimit dhe vizionit i kishës Imago Dei në Raleigh, Karolina e Veriut. Ai është gjithashtu drejtori i përmbajtjes për Acts 29 që prodhon artikuj blogjesh, podkaste dhe materiale të tjera rreth kishë-mbjelljes. Tony ka një shërbesë të gjerë udhëtimesh dhe ka shkruar disa libra ku përfshihen The Christ-Centered Expositor,Ordinary,Orphanology dhe tetë volume në serinë e komentarëve Christ-Centered Exposition në të cilën ai gjithashtu shërben edhe si redaktor i përgjithshëm bashkë me Danny Akin dhe David Platt. Ai është i martuar me gruan e tij Kimberly dhe kanë pesë fëmijë të birësuar. Tonin mund ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Tony Merida

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet