×

Autor

Autor

Toriano Mayo

Toriano Mayo, (Master of Arts in Christian Leadership, MACL, Seminari Teologjik i Dallasit, DTS,) është themeluesi dhe pastori i kishës The Well në Austin, Teksas. Toriano është i përkushtuar në kishëmbjellje dhe fokusohet në mbjelljen e kishave urbane dhe plot larmi. Ai dhe gruaja e tij Natalie, kanë tri vajza, Michaiah, Kyria dhe Jada.

Burime nga Toriano Mayo

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet