×

Autor

Autor

Tremper Longman

Tremper Longman (PhD, Yale) është profesor i Studimeve Biblike në Kolegjin Westmont, atje ku dha mësim dhe Robert H. Gundry. Ai është autor i shumë librave, përfshirë Komentarin mbi librin e Predikuesit të titualluar The Book of Ecclesiastes (The New International Commentary on the Old Testament). Ai dhe shoku i tij psikolog, Dan Allender, kanë shkruar gjithashtu Breaking the Idols of Your Heart: How to Navigate the Temptations of Life i cili gjithashtu është bazuar në librin e Predikuesit.

Burime nga Tremper Longman

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet