×

Autor

Autor

Vasyl Ostryi

Vasyl Ostryi është pastor i Kishës Biblike Irpin dhe profesor për shërbesën me të rinjtë në Seminarin Teologjik të Kievit.

Burime nga Vasyl Ostryi

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet