×

Autor

Autor

William P. Farley

William P. Farley është një pastor në pension dhe mbjellës kishash. Ai është i martuar me shoqen e tij më të ngushtë, Judy, që nga viti 1971. Ata kanë pesë fëmijë dhe 22 nipër dhe mbesa. William është autor i shtatë librave, duke përfshirë Gospel-Powered Humility (P&R), Gospel-Powered Parenting: How the Gospel Shapes and Transforms Parenting (P&R) dhe Marriage in Paradise: How to Have a Genesis 2 Marriage in a Genesis 3 World (Pinnacle). Ai poston vazhdimisht materiale në blogun e tij www.WilliamPFarley.com.

Burime nga William P. Farley

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet