×

Ndihmë! Më kanë ardhur në majë të hundës orët e gjata të punës së bashkëshortit tim

Bashkëshorti im punon me orë të gjata dhe udhëton shumë. Dua ta mbështes me gëzim punën për të cilën Perëndia e ka thirrur, por është duke më humbur durimi dhe po zemërohem. Si mund të mendoj rreth kësaj situate në një mënyrë më të mirë? Oh motër, të kuptoj shumë mirë. Për një periudhë të shkurtër të jetës time, bashkëshorti im kishte një punë që, përveçse ishte e kënaqshme, kërkonte orë të gjata dhe shumë udhëtime. Edhe unë kam luftuar me zemërimin. Ai u fut në zemrën time, ashtu si barërat e këqija në një kopsht dhe kërcënoi t’i merrte...

More Resources

Sort By:
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet